*Et metainnlegg om treningsinnlegg*

Etter at flere fra RL oppdaget bloggen min i fjor, har et av spørsmålene om bloggen min vært:

Hvorfor skriver jeg så lite om trening og kosthold?

Egentlig ikke dumt spørsmål, for mye av min hverdag er trening og kosthold. Og helt til i fjor høst, så jobbet jeg i treningsbransjen og trente i tillegg MYE ved siden av instruktørjobbene mine. Jeg investerte mye MYE av ildsjela mi i trening, og fortsatt så orker jeg trening etter 11 timers hverdager på sjøen. Så hvorfor skriver jeg så lite om noe jeg egentlig gjør MYE?

En av grunnene, er at jeg følte jeg fikk uttrykt meg nok om trening på jobb muntlig med kunder og kollegaer (og venner). Jeg følte der og da fikk jeg dekket behovet for treningspreik. Og tro du meg: jeg fikk mye MYE spørsmål om trening både fra venner og kunder. Et største kompliment her forøvrig, er en venninne av meg som har en venninne som ble såpass inspirert av mine trenings- og kostholdshverdag at hun levde det ut og gikk ned flere kilo på en måned! Så jeg tenkte: «hvorfor skrive om det når jeg kan ha direkte menneskekontakt som kan inspireres av mine treningsråd? Og dessuten er ikke mine treningstips komersielle nok…»

Et av de viktigste grunnene, er at jeg syntes det allerede er plenty av fitnessblogger og treningsblogger som skriver om trening og kosthold. Og jeg har rett og slett ikke noe nytt å komme med innenfor trening og kosthold som ikke allerede har blitt skrevet før.

Men….det slo meg at jeg kan skrive et treningsinnlegg om min treningshverdag og kostholdsverdag og hvordan jeg lever det livet. Og that’s it. For det trengs ikke en heeeeeeeeeeel blogg for å fortelle om min treningshverdag og kostholdshverdag. Men vit at det er slik jeg har valgt å leve og gjøre det fordi det funker for meg. Om det er det beste alternativet, vet jeg ikke. Men det kan om ikke annet være en inspirasjon? 🙂

Burde kanskje lage noen poseringbilder til det innlegget, men er så dårlig på å ta bilder…så kan hende innlegget kommer før det kommer et bilde.

Stay tuned! Og så håper jeg de i RL blir litt fornøyd om ikke annet for innlegget. 😉